De werkweek is weer voorbij en dan is het tijd voor Stephan’s Pianobar! De drankjes staan koud, alleen nog wat goede muziek erbij en je weekend kan beginnen. En daar gaat de Australische singer-songwriter Dean Lewis voor zorgen! 

Dean tekende zijn eerste contract in 2016 bij Universal Music, vlak daarna bracht hij zijn debuut ‘Waves’ uit.

Zijn grote succes begon in 2018, toen hij met 'Be Alright' zijn eerste hit scoorde buiten de Australische landsgrenzen. Een jaar later wist hij het succes vast te houden. Hij bracht het album ‘A Place We Knew’ uit en hij sloeg de handen ineen met Martin Garrix! 'Used To Love' bleef maar liefst 20 weken in de Top 40 staan.

Afgelopen november stond voor Dean in het teken van zijn pop up tour door Europa. Hij speelde onder andere in Parijs, Zurich, Hamburg en in Amsterdam! Waar hij in Paradiso Noord in een akoestische setting optrad voor zijn fans. Op dit moment zit hij weer in LA, want de tour kon vanwege de corona regels niet doorgaan. Hij zit zeker niet stil, want er gaan geruchten dat er een stadiontour in Australië op de planning staat. Maar eerst staat hij nog in Stephan’s Pianobar! Vanavond speelde Dean zijn eerste hit ‘Be Alright’ en zijn allernieuwste nummer ‘Looks Like Me’.

Dean Lewis - 'Be Alright'


Dean Lewis - 'Looks Like Me'