Het is natuurlijk bijna kerst en wat is er leuker dan je daar een beetje op te kleden... Nou dat kan hoor!

En niet zomaar, want er zijn genoeg artiesten die kleding verkopen dat iets met kerst te maken heeft. Kijk maar even mee:

Beyoncé

Beyoncé was één van de eersten die naar buiten kwam met een leuke collectie kerstspulletjes:

Shawn Mendes

Ook Shawn Mendes blijft niet achter met de kerstgedachte dus ook bij hem kun je leuke spulletjes scoren. Sterker nog: je kunt zelfs Shawn z'n balletjes in de boom hangen!

Maroon 5

Altijd al eens een toffe kersttrui van Maroon 5 willen hebben? Kan gewoon, want ook deze band heeft zijn kerstvoorraad op orde.

Taylor Swift

De collectie van Taylor is misschien iets minder uitgebreid, maar die sokken kun je niet laten liggen. Bovendien zijn ze in de sale!

Mariah Carey

Als je bekend staat als dé koningin van de kerstliedjes, kan een stapel merchandise voor de kerst niet achterblijven natuurlijk.

Guus Meeuwis

Altijd al eens Guus Meeuwis in een kersttrui willen zien? Of beter nog: zélf met zo'n trui shinen bij je vrienden, check dan ook zijn site even.

Daft Punk

De mannen van Daft Punk hebben naast het scoren van hits ook tijd gehad om even hun merchandise uit te breiden met een flink kerstpakket. Ze hebben zelfs een geurkaarsje voor je.

Bastille

Natuurlijk heeft ook Bastille een eigen kerstcollectie op hun website staan en dat is zeker niet de minste.

AC/DC

En als laatst; mocht je nou een vader of oom hebben die helemaal weg is van dikke rock óf trek je zelf je gitaar graag uit elkaar, dan is ook dit een collectie die je even moet checken.