Het is niet te geloven, maar het is alweer bijna een jaar geleden dat we voor het laatst in uitverkochte concertzalen stonden en we uitverkochte festivals en feestjes bezochten. Gelukkig konden de aangekondigde Back To Live evenementen vandaag iets leuks delen, namelijk de line-up van de evenementen!

Ziggo Dome

De Ziggo Dome bijt het spits af met twee Back To Live concerten op 6 en 7 maart. Dj’s Sunnery James & Ryan Mariano, Sam Feldt, Lucas & Steve en Lady Bee staan op 6 maart op het podium in de concertzaal. Op de 7 maart staat André Hazes op het podium, inclusief een voorprogramma dat nog niet bekend is. Voor allebei de concerten zijn 1300 tickets beschikbaar. 


Het Lowlands festivalterrein

En dat is nog niet alles. Ook het festivalterrein van Lowlands wordt omgebouwd voor twee Back To Live festivals op 13 en 14 maart. Op 13 maart zullen verschillende dance dj’s zoals Joris Voorn en Collin Benders in twee area’s optreden. Een dag later, op 14 maart zullen op twee podia verschillende artiesten zoals Chef’Special, De Staat, Maan, Jett Rebel, Donnie, Froukje en Bilal Wahib optreden. Er zijn voor beide festivaldagen 1500 tickets beschikbaar.


Back To Live evenementen

Tijdens de proefevenementen voert Fieldlab Evenementen onderzoeken uit om veilige en verantwoorde evenementen met een verhoogd bezoekersaantal mogelijk te maken. Dit gaan ze doen door de bezoekers in de Ziggo Dome te verdelen in vijf ‘bubbels’ van 250 personen en een groep van vijftig personen. Op het evenementen terrein van Walibi Holland en Lowlands worden de 1500 bezoekers per festival verdeeld in drie groepen van 500 personen.

Kaartverkoop

In totaal hebben 180.000 mensen aangegeven geïnteresseerd te zijn in een van de evenementen. In totaal zijn er 5600 kaarten beschikbaar. Wil je een kaartje? Wees er dan dus snel bij! De kaartverkoop start morgen om 12:00 via backtolive.nl.

Foto: ANP Kippa