DI-RECT geeft op zaterdag 4 juli een concert vanaf De Pier in Scheveningen. Het optreden is niet te bezoeken, maar alleen te bekijken via een livestream op de website van de band. Kaarten voor de livestream koop je via het ‘pay what you want’-principe, wat betekent dat jij bepaalt wat je wil betalen.

Gisteravond gaf DI-RECT een show vanuit de Koninklijke Schouwburg in Den Haag. Meer dan 7.500 bezoekers kochten een kaartje en beleefden de show online. “Het was heel bijzonder om weer op het podium te staan als band met de gedachte dat duizenden mensen tegelijkertijd het concert thuis beleefden in hun woonkamer of dakterras. We hebben zoveel goede reacties gekregen dat we het nog eens gaan doen op 4 juli. Deze zomer missen we de festivals heel erg. Daarom leek het ons tof om een online show te doen op een mooie buitenlocatie. Die hebben we gevonden in De Pier van Scheveningen. We hebben er heel veel zin in en gaan er een waanzinnige show in een prachtige live-setting van maken vanaf het Scheveningse water”, aldus zanger Marcel Veenendaal.

DI-RECT bestaat twintig jaar

Op 9 en 10 oktober staan concerten gepland in Rotterdam Ahoy en de band heeft momenteel een grote hit met ‘Soldier On’. Eerder scoorde de band hits als ‘Times Are Changing’, ‘Invincible’ en ‘Devil Don’t Care’. Ze gaven een eigen concert op het strand van Scheveningen voor 12.500 fans en een uitverkochte show in AFAS Live. De band won talloze awards en speelde op alle grote festivals als Pinkpop, Lowlands en Concert at SEA. 

Tickets 

Kaarten zijn verkrijgbaar met het ‘pay what you want’-principe via www.di-rect.com. Bij het ticket is een speciale 7” vinyl single van ’Soldier On’ te bestellen en onder meer een wijn- en bierpakket van lokale ondernemers om het festivalgevoel helemaal compleet te maken!

Foto: Bruno Press