Door haar auditie bij The X Factor in 2012 veranderde Camila Cabello's leven compleet. In de auto bij Carpool Karaoke met James Corden onthult ze de échte reden voor haar deelname aan deze talentenjacht...

Gênant

"Het is heel gênant, maar het is tien jaar geleden dus ik kan het nu wel zeggen," vertelt de zangeres in de auto bij James. Ze twijfelde tussen The X Factor en The Voice. "Ik dacht: ik doe auditie voor The X Factor want de kans is veel groter dat ik Harry Styles daar tegen ga komen en met hem kan trouwen. Dat dacht ik toen echt," onthult ze. Harry deed zelf in 2010 auditie bij de Engelse variant van The X Factor en belandde zo in de mega populaire boyband One Direction. "Dit is de eerste keer dat ik de ware reden achter mijn auditie vertel," biecht de 25-jarige Camila op. 


Fifth Harmony

Camila werd na haar auditie in de meidenband Fifth Harmony geplaatst. De band werd opgericht door Simon Cowell, jurylid van het programma. Komt dat je bekend voor? Bij Harry ging het namelijk precies zo: hij deed ook solo auditie maar werd door Simon in een band geplaatst. Fifth Harmony bestond uit Ally Brooke Hernandez, Lauren Jauregui, Normani, Dinah Jane en Camila Cabello. Camila besloot in 2016 de band te verlaten om een solo carrière na te jagen. 

Foto: Getty Images