Na al heel wat prijzen te hebben binnengesleept in zijn carrière, ontbrak deze ene prijs nog in zijn prijzenkast. Daar is nu verandering in gekomen want niemand minder dan John Legend is verkozen tot de meest sexy man van 2019!

Dit bericht bekijken op Instagram
Wow. Thank you, @People. #SexiestManAlive
Een bericht gedeeld door John Legend (@johnlegend) op

De 40-jarige zanger volgt hiermee acteur Idris Elba op. “Ik vind het heel leuk maar ook wel eng. Het geeft wat druk zo’n ‘titel’, mensen gaan dan toch naar je kijken of je wel sexy genoeg bent. En om dan Idris Elba op te volgen is niet echt makkelijk natuurlijk”, aldus John. Zijn kinderen Luna en Miles waren duidelijk minder onder de indruk van de prestatie van papa. Johns vrouw Chrissy Teigen plaatste op Twitter een video waar ze aan haar dochter vroeg wat ze van deze titel vond. “Mama, ik wil nu weer de film verder kijken.” Duidelijke taal!

Chrissy is daarentegen maar wát blij dat haar man is uitgeroepen tot Sexiest Man Alive. Een wens is uitgekomen, schrijft ze op Twitter. “Mijn droom om het bed te hebben gedeeld met de meest sexy man ter wereld is uitgekomen.” Op Twitter maakt ze niet alleen kenbaar dat een van haar wensen in vervulling is gegaan. Ze heeft ook direct haar Twitter bio aangepast. “Deelt momenteel het bed met de meest sexy man van de wereld,” staat er sinds gisteren.

Eerder werden o.a. David Beckham (2015), Adam Levine (2013), Channing Tatum (2012), Bradley Cooper (2011), Johnny Depp (2005 & 2009) en George Clooney (1997 & 2006) uitgeroepen tot Sexiest Man Alive.

Foto: EPA