De beste muziek van 2010 tot nu. Dat hoor je tijdens de Top 500 van de 10's. Bedankt voor het doorgeven van jouw favorieten, want dankzij jouw stem is de lijst geworden zoals je 'm vijf dagen lang op de radio hoort. Geniet van de 500 beste hits van dit decennium!

Dit is de #Qtop500

Je hoorde de Q-top 500 van de 10's elke dag van 10.00 tot 19.00 uur. Bekijk hier de lijst om alle nummers te volgen. Old school printen? Download dan hier de pdf.

Deel jouw herinneringen met #Qtop500 of stuur ze door via de Qmusic app en misschien hoor je jouw bericht wel op de radio.

Q-live tickets voor Coldplay

De band die al lang voor de tens actief was, maar ook in de afgelopen jaren hit na hit scoorde, ontbreekt niet in de Top 500: Coldplay. Hoor jij tijdens de lijst een track van Coldplay? Let dan goed op, want wie weet kwalificeer jij je voor de Q-live tickets voor Coldplay in... Berlijn! Kijk hier voor meer info en doe mee.

Nog meer 10's?

Kun je niet genoeg krijgen van de hits uit de 10's? Scoor dan de 5 cd-box met het beste uit de lijst via bol.com, of download de tracks in iTunes (deel 1 en deel 2). De lijst staat ook in Spotify. Volg QmusicNL op Spotify en mis 'm niet.