Gisteravond was het weer tijd voor de Super Bowl, de American footballfinale die elk jaar gespeeld wordt tussen de kampioenen van de American Football Conference en National Football Conference. Tijdens de pauze is het tijd voor de bekende halftime show met dit jaar een show van Dr. Dre, Snoop Dogg, Eminem, Mary J. Blige en Kendrick Lamar.

LVI Halftime Show

Dr. Dre en Snoop Dogg beten het spits af met 'The Next Episode' en gingen toen over in Tupacs 'California Love', dat gezien de tekst erg goed viel in het stadion in Los Angeles. Dat liedje uit 1995 werd geproduceerd door Dr. Dre, net als 'In Da Club', het nummer waarmee 50 Cent daarna optrad. Alhoewel er al een tijdje geruchten gingen dat 50 Cent de eerder aangekondigde artiesten kwam versterken tijdens de show, was zijn komst voor de pauze van de American footballfinale niet bevestigd.

Mary J. Blige was daarna aan de beurt in de set, de zangeres zong haar hits 'Family Affair' en 'No More Drama' en werd opgevolgd door Kendrick Lamar met 'M.A.A.D City' en 'Alright'.

Eminem zong daarna een kort stukje uit Forgot About Dre, het nummer dat hij in 2000 uitbracht met Dr. Dre, waarna hij zijn hit Lose Yourself ten gehore bracht. Hij werd daarbij begeleid door een live band, waarbij Anderson .Paak achter het drumstel zat. Eminem knielde daarna, een inmiddels bekende protestactie tijdens het football die is gestart door voormalig speler en activist Colin Kaepernick. De artiesten eindigden de halftime show samen met het nummer Still D.R.E.

Wil je de 14 minuut durende Halftime Show bekijken? Dat kan via YouTube!

Foto: Getty Images