Qmusic was bij het Grootste Zomerfeest van Nederland, Live On The Beach. Onder andere MEAU, Flemming, Antoon & Guus Meeuwis waren op het strand te gast om er een groot feest van te maken. Naast alle optredens namen ook de artiesten de tijd om even bij te praten. Alle interviews check je hieronder.

Meau

Net voordat MEAU het podium op moest, kwam ze eerst even gezellig langs bij Tom & Bram in de Q-studio. Het strand was nog leeg, maar dit duurde niet lang meer. Bij Tom & Bram vertelt ze onder andere over hoe de samenwerkingen zijn met Racoon en Paul de Munnik.


Snelle

Ook Snelle was te gast om er een groot feest van te maken. Terwijl MEAU op het podium stond, kwam Snelle even langs in de Q-studio bij Tom & Bram. Bram vroeg zich af of Snelle een ritueel heeft, en toen kwamen we er achter hoe de yel van de band van Snelle klinkt.


Flemming

Domien ging even backstage om bij te kunnen praten met Flemming. Hij heeft zijn eerste echte festivalzomer gehad, hij laat weten hoe hem dit bevallen is. Ook horen we met wie hij echt wel graag nog een track wilt maken.


Antoon

Domien sprak Antoon backstage, waar hij openhartig vertelt over zijn drankgebruik vorig jaar, en vertelt hoe zijn eerste echte festivalzomer is gegaan. Daarnaast blikken Domien & Antoon alvast vooruit op de tour die hij in december gaat doen.


Kraantje Pappie

Kraantje Pappie, beter bekend als Alex, nam even de tijd om bij te praten met Domien, over zijn festivalzomer. Hij heeft het hier over hoe het vroeger was om de clubs te entertainen, terwijl andere gasten zoals Antoon die ook aanwezig was, genoeg hits hebben om een hele show mee te vullen.


Guus Meeuwis

Guus Meeuwis kwam direct na zijn optreden even langs in de Q-studio, om even na te praten met Edwin. Ze hebben het over zijn drukke agenda, met zijn eigen clubtour, maar ook The Streamers wat er nog aan komt. En we komen er ook achter dat hij de BOB is van de avond.