Afgelopen zaterdag was het zover! We reisden met de winnende luisteraars af naar Texel, voor Q's Maximum Summer Kick-off! De zon scheen, eten en drinken stond klaar en zowel de Q-dj's als de artiesten zorgden voor een onvergetelijke dag. Kijk snel mee naar de foto's!


Q's Maximum Summer Kick-off

Vorige week gaven we de hele week arrangementen weg voor Q's Maximum Summer Kick-off. Bij Paal 17 op Texel werd een speciaal theater opgebouwd de winnaars genoten van optredens van intieme optredens, uiteraard allemaal met de coronamaatregelen in het achterhoofd.


Artiesten

Ook de radiostudio verhuisde mee naar Texel. Dj's Stephan, Joost en Jordi verzorgden de show en ontvingen de artiesten voor ze het podium opgingen, waarna het optreden live op de radio te horen was. De middag startte met Nick Klyne, gevolgd door Rolf Sanchez en Emma Heesters die uiteraard hun hit 'Pa Olvidarte' samen zongen. Later werden de luisteraars nog getrakteerd op mini-concerten van Maan, Nielson, Miss Montreal, Davina Michelle met als afsluiter een set van Sunnery James & Ryan Marciano.

Foto's: Sander Koning