Het is december, dat betekent dat de laatste maand van het jaar is aangebroken. Welke artiest heb jij dit jaar het vaakst gestreamd? Dit zijn de meest gestreamde artiesten van 2020.

Wereldwijd meest gestreamde artiest van 2020

De wereldwijd meest gestreamde artiest van dit jaar is Bad Bunny. De 26-jarige rapper werd op Spotify het meest beluisterd. Na Bad Bunny, volgen Drake, J Balvin, Juice WRLD en The Weeknd. De meest gestreamde vrouwelijke artiest van 2020 komt niet als een verrassing, dit is namelijk Billie Eilish. Hierna volgen Taylor Swift, Ariana Grande, Dua Lipa en Halsey.

Meest gestreamde artiest 2020 van Nederland

De meest gestreamde artiest van Nederland van Snelle. We luisterden in 2020 massaal naar Lars Bos (Snelle's echte naam), hij versloeg hiermee Boef, Frenne, Lil' Kleine en Josylvio. Andere artiesten uit de top 10 waren: Justin Bieber, The Weeknd, Drake en Juice WRLD. Het meest beluisterde nummer in Nederland was dit jaar van The Weeknd, namelijk de track 'Blinding Lights' van The Weeknd, gevolgd door 'Roses' van Imanbek & SAINt JHN met 'Roses' en 'Smoorverliefd' van Snelle.


Meest gestreamde artiesten 2019

Benieuwd wie vorig jaar de meest gestreamde artiesten waren? Check hier de meest gestreamde artiesten van 2019.

Beeld: Shutterstock