Het is alweer de tweede keer dat Dragonfruit te gast is in Stephan’s Pianobar! Vorig jaar speelde ze een cover van Ariana Grande en hun eigen single ‘Gears Of The Giant Machine'.

Dragonfruit maakt frisse neo-soul en alt-r&b, geïnspireerd door hiphop, jazz, funk en elektronische muziek. De band bestaat uit vocalist Danique van der Vlugt, toetsenist en bandleider Anton de Bruin, bassist Bryan Manuel en drummer Thijmen Molema.

11 oktober hebben ze hun debuutalbum ‘Gears Of The Giant Machine’ uitgebracht. Dragonfruit zegt zelf over het album: "Het gaat over het besef dat we allemaal onderdeel zijn van iets groters dan onszelf, iets dat we nauwelijks kunnen bevatten. Uiteindelijk zijn we allemaal een klein onderdeel in een grote machine."

Aanstaande zondag 17 oktober treedt de Rotterdamse band op tijdens het ADE in Paradiso om hun debuutalbum aan het grote publiek te laten horen. In Stephan’s Pianobar speelde ze alvast het nummer ‘For Your Love’, dat op hun nieuwe album staat. En de track ‘Molasses’, dit is trouwens een mashup van het originele nummer van Hiatus Kaiyote.

Dragonfruit - 'For Your Love'


Dragonfruit - 'Molasses'