Begin juli liet Dua Lipa de wereld weten dat ze een samenwerking met Madonna wel zag zitten. Madonna zag dit blijkbaar wel zitten én liet er geen gras over groeien, want nog geen twee maanden later lanceren de zangeressen samen met Missy Elliot een nieuwe versie van 'Levitating'.

'Levitating'

De track was sinds vanochtend al te horen, maar de echte fans kunnen natuurlijk ook niet wachten tot de nieuwe videoclip die bij 'Levitating' hoort. Komt je de track al bekend voor? Dat is niet gek, want deze track is al te horen op het album 'Future Nostalgia' van Dua Lipa. Madonna, Missy Elliot en Dua Lipa hebben de track samen in een nieuwe jasje gestoken en deze track zal ook onderdeel zijn van het nieuwe album van Dua Lipa: 'Club Future Nostalgia'.


'Club Future Nostalgia'

Op 21 augustus brengt de Britse zangeres namelijk haar nieuwe album uit:. ‘Club Future Nostalgia’. Deze plaat is gevuld met nummers van haar huidige album ‘Future Nostalgia’ bevatten, maar allemaal een nieuw jasje gestoken. Zo is onder andere een remix van 'Physical te horen in samenwerking met Gwen Stefani.