Lang voordat de zon opkomt al richting je werk... In het pikkedonker je avondmaaltje naar binnen werken... Kortom, WINTERTIJD!

Omdat het altijd fijn is om de wintertijd te verwelkomen maken Q-dj's Kai Merckx en Erik van Roekel er tussen 00.00 en 03.00 uur een feestje van op Qmusic om iedereen van een prettige uurwisseling te voorzien.

Check hier álle hoogtepunten!

Happy New Hour!

Momentje hoor! Wedden dat de wintertijd nog nooit zó'n warm welkom heeft gekregen? Daar hebben Kai en Erik mooi even voor gezorgd op muzikale wijze!

Wintertijd voor de kerkklokken

De klok gaat een uurtje terug, maar hoe gaat de gemiddelde kerk daar mee om? De kerkklokken moeten natuurlijk wel de juiste tijd blijven klingelen. Q-dj Joey van der Velden is op pad gegaan om het voor je uit te zoeken!

Wintertijd voor Schiphol

Is gelijk het hele vliegruim ontregeld zodra hier de wintertijd in gaat? Vast niet! Maar hoe zorgt Schiphol er dan voor dat dit niet gebeurt? Erik en Kai zochten het voor je uit!

Waarom Nielson uitkijkt naar de wintertijd

Ook voor Nielson is het een speciale nacht, hij brengt namelijk iets bijzonders uit zodra Nederland overgaat op de wintertijd. Wat dat is? Dat hebben Kai en Erik even nagevraagd!