Begin augustus werd duidelijk dat Elton John met Britney Spears gaat samenwerken op de nieuwe track 'Hold Me Closer'. De iconische zanger heeft restaurantgasten in Cannes verrast met een sneak peek van deze track!

Cannes

Als je lekker aan het genieten was van je lunch of borrel in 'La Gúerite' in Cannes, dan werd je verrast door een verrassingsoptreden van de 75-jarige zanger. 'Hold Me Closer' komt vrijdag 26 augustus uit, maar de restaurantgasten werden getrakteerd op een eerste optreden van de track door Sir Elton. Britney was er niet bij, maar dat mocht de pret niet drukken. De menigte in 'La Guérite' was enthousiast over de opvolger van zijn hit 'Cold Heart'.


'Cold Heart'

'Hold Me Closer' is een bewerking van zijn iconische hit 'Tiny Dancer' die hij samen met de Princess of Pop Britney Spears heeft opgenomen. Vorig jaar bracht had Elton al een grote hit met 'Cold Heart', een herbewerking van zijn hit 'Rocket Man' die hij samen met Dua Lipa uitbracht. Grappig feitje: Elton heeft op precies dezelfde manier in precies hetzelfde restaurant 'Cold Heart' geteased zoals hij dat nu ook heeft gedaan met 'Hold Me Closer'.

Foto: Getty Images