Het weekend staat voor de deur en inmiddels weet je wel wat dat betekent: Stephans Pianobar! De plek voor artiesten van ieder formaat om samen met onze Q-dj Stephan livemuziek te maken.

De artiest van vanavond is een oude bekende. Hij was namelijk twee maanden geleden nog te gast: Flemming! Toen speelde hij zijn solo doorbraak track 'Amsterdam' en de samenwerking met Sick Individuals en Tungevaag, 'Miss You'.

Vlak na zijn eerste bezoekscoorde hij gelijk weer een hit met zijn nieuwste nummer: 'Zij Wil Mij'. Deze week is het nummer zelfs weer een plek geklommen naar nummer 8 in de Nederlandse Top 40. Een liedje wat hij stiekem al aan Stephan liet horen na de uitzending en waarvan hij ontzettend veel zin had om hem uit te brengen. Nu snappen we waarom!

Wat we in de toekomst mogen verwachten van dit nieuwe Nederlandse talent? Heel veel nieuwe muziek! Hij heeft tijdens een schrijfkamp al meerdere eigen songs geschreven met zijn muzikale rechterhand 'MARF', waar hij ook zijn eerdere twee hits mee schreef. Maar ook Arno Krabman, die verantwoordelijk is voor onder andere hits van Suzan & Freek, Snelle en BLOF.

Naast z'n eigen track heeft hij ook 'Sukkel Voor De Liefde' van The Opposites en Mr. Probz gecovered. Een track die hem naar eigen zeggen op het lijf geschreven was, in de periode dat hij zelf door een break-up ging.

Flemming - 'Zij Wil Mij'


Flemming - 'Sukkel Voor De Liefde' (Cover)