Het fashionicoon Eleanor Lambert bracht in 1940 de eerste editie van de Vanity Fair's International Best-Dressed List uit. En het is al jaren een veelbesproken onderwerp! 

Dit jaar heeft de commissie rondom de Vanity Fair's Best-Dressed List duizenden (!) inzendingen ontvangen van over de hele wereld, en zij hebben hieruit de állerbeste outfits geselecteerd. Van acteurs, politici, modellen en artiesten, en wij hebben een korte samenvatting:

Rihanna

Tijdens het ophalen van haar Harvard University Humanitarian of the Year Award in 2017 droeg Rihanna een prachtige wollen dress van het merk Monse:

Embed from Getty Images


Harry Styles

Tussen de heren als Roger Federer en LeBron James, staat Harry Styles ook in de Vanity Fair van 2017. En we hadden geen betere outfit kunnen uitkiezen, want het is Harry Styles' roze pak ontworpen door Edward Sexton. Hij droeg dit tijdens zijn optreden bij de Today's Show:

Ladies and gentleman, @harrystyles! #todayshow #HarryStylesTODAY (photo via @photonate)
Een bericht gedeeld door TODAY (@todayshow) op


Ook Nederlands trots...

En naast al deze wereldsterren staan we met ons Nederlands trots ook in de Vanity Fair. Ons koningshuiskoppel Willem-Alexander en Máxima en hun outfits zijn veelvoudig besproken en vallen het meeste op met deze outfit bij een (erg serieuze) ceremonie op Paleis Noordeinde:

Embed from Getty Images


Maar het Nederlands koningshuis heeft wel een klein beetje concurrentie van de laidback Obama's op hun vakantie in Siena, Italië:

Foto: AFP