Het is de maand van de awards. Na de Qmusic Top 40 Awards en de Grammy's werden nu de Brit Awards uitgereikt, de grootste muziekprijzen van Groot-Brittannië. Harry Styles gaat met de meeste beeldjes naar huis. 

4x prijs

Harry Styles ging de avond in met vier nominaties, voor 'Beste Pop/R&B act van 2022', 'Beste Artiest van 2022', 'Beste Track van 2022' met 'As It Was' en 'Beste Album van 2022' met Harry's House. En goed nieuws, want alle vier de nominaties zette Harry om in prijzen. En vier keer prijzen betekent ook vier keer speechen. 

Door al deze speeches heen bedankt hij onder andere zijn moeder voor het ongevraagd opgeven voor X-Factor. Dankzij de deelname van Harry Styles was daar ineens namelijk het ontstaan van One Direction, waar hij uiteindelijk vijf jaar lang deel van was. Ook bedankt hij de andere 4 jongens van One Direction, want 'zonder hun had hij hier niet gestaan'.


Andere winnaars

Uiteraard waren er meer winnaars. Zo won Beyoncé de prijs voor 'Beste Internationale Artiest van 2022' en voor 'Beste Internationale Track van 2022' met 'Break My Soul', won David Guetta 'Beste Producer van 2022', Becky Hill ging naar huis met 'Beste Dansact van 2022'


Foto: Getty Images