BLØF heeft alle inwoners van Zoutelande uitgenodigd voor Concert At SEA, het concert dat vanaf 2006 wordt georganiseerd door de Zeeuwse band.

De bewoners van het Zeeuwse dorp Brouwersdam, kregen deze week een brief met daarin een gratis ticket voor Concert At Sea. In totaal 1631 tickets, want dat is precies hoeveel inwoners het dorpje telt. 

"Het liedje Zoutelande was maandenlang niet van de radio te slaan, of stond op repeat in de lokale Zoutelandse horeca. Graag willen we het succes van het nummer samen met jou als inwoner vieren, of het enigszins met je goedmaken als je het liedje niet meer kan aanhoren", laat BLØF weten in de brief. 

En als je dan als inwoner van Brouwersdam het concert op 28, 29 of 30 juni bij komt wonen, kan je ook nog genieten van een speciaal ‘Zoutelande’-biertje: Zoutelande Blond. Wat wil je nog meer? 

Woon je niet in Zoutelande maar wil je wel BLØF en nog vele andere artiesten bewonderen op Concert at SEA? Koop dan hier tickets voor Concert at SEA. Let wel op, er zijn alleen nog dagtickets voor donderdag 28 juni beschikbaar, de overige tickets zijn uitverkocht.

FOTO: ANP