Balen! Q-music dj Eva Koreman gaat ons verlaten… Na bijna vijf jaar verruilt Eva haar plekje bij de grote rode Q voor een radioavontuur bij BNN.

Eva is één van de radiotalenten die een paar jaar geleden tegelijk met dj’s Mattie, Wietze en Joep in de Q-nacht is begonnen. Ze presenteert nu elke maandag tot en met donderdag ‘s avonds tussen 21.00 en 00.00 uur een programma met Joep.

Toelichting om 21.00 uur
Vanavond zal Eva in haar programma op Q het nieuws nog verder toelichten. Voor nu kan ze alvast zeggen dat ze een lastige stap vindt. Eva: “Een nieuwe omgeving, nieuwe mogelijkheden, een nieuw programma: ik vind het geweldig en spannend om bij BNN op 3FM radio te gaan maken. Aan de andere kant is het ook een lastige stap omdat ik afscheid moet nemen van mijn vrienden van Q-music en dus ook van Joep. Ik kijk heel erg uit naar wat er komen gaat en kijk met heel veel liefde terug op mijn tijd bij Q-music.”

We vinden het heel jammer dat Eva weggaat, maar we wensen haar heel veel plezier en succes bij NPO 3FM. Eva is voorlopig nog even bij Q-music te horen en daarna zal Joep het avondprogramma in z’n eentje voortzetten.

Op de fiets!
Er staat nog een hoop tofs te gebeuren! Zo gaan Joep & Eva en volgende week fietsend naar hun werk. Helemaal vanuit Weert (Limburg) naar de Q-studio in Amsterdam. Check de Fiets-Naar-Je-Werk-Dag pagina en volg Joep & Eva van dinsdag 26 t/m donderdag 28 mei op de fiets, online en natuurlijk op de radio!