In de Verenigde Staten is Jason Derulo bovenaan de belangrijke hitlijst Billboard Hot 100 beland met 'Savage Love'. Dat is zijn eerste nummer 1-hit sinds 'Watcha Say' uit 2009 en dat moest dus flink gevierd worden. 

De 31-jarige zanger nam zijn vriendin en vrienden mee uiteten in het chique restaurant CATCH in Los Angeles en besloot daar het héle restaurant op drank te trakteren. Met als resultaat dat Jason aan het eind van de avond $112.747,30 kon aftikken. Kaching!

Op het bonnetje zien we dat vele flessen wijn en champagne besteld zijn, met als hoogtepunt 2 flessen Petrus 1982 à 18.000 dollar per stuk. De rekening en een samenvatting van de avond is te zien op zijn TikTok:

@jasonderulo It’s a celebration @catch ##savagelove @hannahstocking @ondreazlopez @charlyjordan @itstaylerholder @justmaiko @sommerray @jena @mrmovi3
♬ Savage Love (Laxed - Siren Beat) - Jawsh 685 & Jason Derulo


Dankzij zijn nummer 1-hit komt Jason in een bijzonder clubje terecht met 10 andere artiesten: een top 10-hit gescoord in de 00's, 10's en 20's. O.a. Beyoncé, Lady Gaga en Maroon 5 staan ook in dit bijzondere rijtje.

Foto: AFP