Het hoge woord is eruit! Supersterren Jennifer Lopez en Shakira gaan volgend jaar de Halftime Show van de Amerikaanse Super Bowl verzorgen. De Halftime Show vindt plaats op de dag dat de American Football finale gespeeld wordt. In de rust van deze finale is het tijd voor de Halftime Show, waar jaarlijks miljoenen mensen naar kijken.

JLo plaatste op Instagram een foto met de tekst "Het gaat gebeuren". Op het plaatje wat ze later plaatste poseren zij en Shakira met het logo van de 54e editie van de Super Bowl, de immens populaire finale van het American Football-seizoen. "We gaan de wereld in brand zetten", schrijft ze enthousiast bij de foto.

De geruchten dat JLo de Halftime Show zou verzorgen ging al langer. Twee weken geleden wilde zij er nog niets over kwijt. "Het is iets waar ik het al jaren over heb, dus het zou leuk zijn. Ik kan niet zeggen dat ik het niet graag zou doen", zei ze er toen over. 

Eerder stonden Michael Jackson, Prince, The Black Eyed Peas, Beyoncé, Bruno Mars, Katy Perry, Coldplay, Lady Gaga, Justin Timberlake en Maroon 5 al op het podium tijdens het grootste tv-evenement in Amerika. 

Foto: Instagram @jlo