En gelukkig heeft Julia zich niet voor de gek laten houden, want zij is op 1 april de gelukkige winnaar van een gloednieuwe auto!

Stel: jij ziet in de krant onderstaande advertentie. Zou jij op 1 april in alle vroegte in Foute outfit in je oude auto stappen om van Qmusic een nieuwe te krijgen? Donderdagochtend, 08:00 uur. 

Omdat het vandaag 1 april is en morgen Foute Vrijdag bij Qmusic, leek het dj's Bram Krikke en Tom van der Weerd leuk om een stunt uit te halen. Op 31 maart verscheen een grote advertentie in de krant met de 'Q-foute autodeal'. Het idee was dat de eerste persoon die naar de in de advertentie vermelde locatie kwam, zijn of haar auto om kon ruilen voor een nieuwe. Voorwaarde was wel dat de luisteraar in een foute outfit op kwam dagen, op 1 april om 8.00 uur. 


Verrassing!

Grapje natuurlijk, dacht ook Julia, die als enige een kijkje kwam nemen op het bovengenoemde adres. Ze kreeg te horen dat ze een speelgoedauto won, maar zag vervolgens haar auto de hoek naar de sloop getakeld worden. Om de hoek aangekomen stond daar Qmusic-dj Tom van der Weerd met een gloednieuwe Hyundai KONA Electric. Verrassing!


Later vandaag vind je hier de video waarin je ziet hoe Tom & Bram de winnares verrassen!