John Mayer heeft woensdagavond zijn concert in Los Angeles stilgelegd om zeker te zijn dat het goed ging met een fan in het publiek. 

'Slow Dancing In A Burning Room'

De vrouw in het publiek leek te zijn flauwgevallen en had medische hulp nodig, melden Amerikaanse media. De zanger zat midden in zijn liedje 'Slow Dancing In A Burning Room' toen hij ontdekte dat er iets in het publiek niet helemaal lekker ging. Hij stopte direct de muziek en vroeg of ze bij bewustzijn was. De menigte maakte vervolgens snel ruimte voor medisch personeel. De vrouw werd ter plaatse behandeld en in een rolstoel weggebracht. John en zijn band zijn op dat moment van het podium af gegaan en weer terug het podium opgekomen nadat duidelijk was dat de fan oké was. 

Billie Eilish

John is niet de eerste die deze week met extra zorg naar zijn fans keek. Billie Eilish legde zondag een concert stil om een bezoeker te helpen die in ademnood leek te verkeren.


Volgens The Hollywood Reporter zijn artiesten zich bewuster van het welzijn van hun fans sinds het Astroworld-festival waar afgelopen november tien mensen om het leven kwamen. Zij kwamen in de verdrukking terecht. Andere bezoekers riepen Travis Scott destijds op om zijn optreden stil te leggen maar hij speelde door.

Foto: Getty Images