Qmusic-dj Joost Swinkels is zondag te zien in de tv-quiz Weet Ik Veel met Beau van Erven Dorens. Joost neemt het daarin op tegen Eddy Zoëy en Tatem Dagelet.

Joost is net deze maand 23 jaar oud geworden en woont in Amsterdam, dichtbij de radiostudio’s van Qmusic waar hij elke maandag tot donderdag van 22:00 tot 00:00 uur te horen is met zijn eigen programma. Joost begon 6 jaar geleden bij de radio via het interne opleidingstraject van Qmusic. Als fanatieke fitboy is hij veel aan het sporten en in zijn vrije tijd speelt hij af en toe nog drums.

De quiz Weet Ik Veel is zondag 27 september om 20:00 uur te zien op RTL4. Meespelen met Joost en zijn tegenstanders kan via de app van het tv-programma.

Joost in Kleur 

Wist je dat Joost Swinkels ook te zien is in de videoclip van rapper Snelle? Samen met zijn vriendin Julia speelt hij een rol in de clip van Snelle’s Top 40-hit ‘Kleur’:


Joost mag het weten 

De naam van Joost komt natuurlijk voor in het bekende gezegde “Joost mag het weten”, wat je kunt gebruiken om aan te geven dat je geen flauw benul hebt van iets.

Bij onze eigen Q-dj Joost was dat inspiratie om zich juist wél te verdiepen in interessante vragen. In de online videoserie ‘Joost Mag Het Weten’ ging hij op zoek naar antwoorden op vragen als ‘kruipen spinnen in je mond als je slaapt?’, ‘kun je een vliegtuigdeur openen in de lucht?’ en ‘is seks voor de wedstrijd nou wel of niet slecht?’.

De serie kun je bekijken via het YouTube-kanaal van QmusicNL.

Generatie Goud 

Meer Joost zien? In aanloop naar de Olympische Spelen maakte Joost een mooie videoserie met topsporters en nam hij een kijkje bij de voorbereidingen. Daarbij maakte hij zelf mee hoe zwaar en intensief topsport is. Bekijk hier de Qmusic-serie Generatie Goud via YouTube of op de videopagina op Qmusic.nl.

Volg Joost Swinkels ook op Instagram en download de Qmusic app om naar zijn radioshow te luisteren.