Tatoeëren zonder vergunning mag natuurlijk niet, maar zowel Rihanna, Katy Perry, Chris Brown als Justin Bieber heeft de naald zelf wel eens in handen gehad. Rihanna heeft de boete inmiddels al binnen en Bieber krijgt ‘m nu ook. Hij heeft namelijk een muis op de kuit van tattoo-artiest Bang Bang gezet.
Zelf heeft de Biebster ook flink wat tattoo’s! We gaan ze even af.

1. Vogel
Mooi verhaal! Justin nam zijn eerste tattoo, een kleine meeuw op z’n linker heup, toen hij 16 was. Ook zijn vader had de vogel als eerste tattoo, net als een aantal andere leden van de Bieber-familie. Het is een soort van overgangsritueel en staat voor de ‘Baby’-zanger die het nest verlaat en leert ‘vliegen’.

2. Joods
Weer dezelfde tattoo als papa. Net als zijn vader heeft Bieber nu een het Hebreeuwse woord voor Jezus, verticaal over zijn ribbenkast. Justin is christen, en zijn manager is joods. Vlak voor optredens zou hij ook regelmatig inspiratie halen uit joodse gebeden.

3. Nog meer religie
Trending: religieuze tattoo’s bij Bieber. Op z’n linker been staat een afbeelding van Jezus.

4. En nog meer…
Op zijn linker onderarm staat een grote “X”. De X is namelijk een grieks symbool voor “Christ”. Denk maar aan X-mas en X-tina (de bijnaam van Christina Aguilera). Weer wat geleerd!

5. En nóg meer!
Geen zorgen, dit is de laatste religieuze tattoo! Op zijn linker been staat een afbeelding van twee biddende handen. Later heeft hij hier nog zwart/witte rozen aan toegevoegd.

6. Uiltjes knappen
De uil op Biebers linkerarm is heel slim gezet! Op het eerste gezicht zou je denken dat je vogel op een stok zit, maar als je goed kijkt zie je dat het een sleutel is. Sterker nog, het is dé sleutel de ‘Beauty And A Beat’-zanger gebruikt in zijn Believe tour.

Om de connectie wat duidelijker te maken staat de uil naast zijn “Believe” tattoo.

7. Hockey
Deze is voor z’n opa! Op z’n linker schouder zie je het gezicht van een indiaan. Het is geïnspireerd door het Canadese hockey team de Stratford Culliton. Daar ging Bieber namelijk altijd heen met zijn opa. Lief!

8. Romeins
Bieber is trots op zijn familie! Na het eren van zijn vader en opa, heeft hij ook nog een tattoo voor z’n moeder. Het romeinse nummer onder zijn sleutelbeen staat voor het geboortejaar van mama Patricia, 1975.

9. Koning
Tegenwoordig loopt Bieber ook rond met een kroon onder zijn andere sleutelbeen. Viert hij vast Koningdag? Is het omdat hij de koning van Twitter is? Voorlopig weten we het nog niet, maar waar denk jij dat het voor staat?

10. Japans
En last maar zeker niet least, het Japanse teken op zijn arm. Het is een erg oude schrijfstijl dat vertaalt naar “Muziek”.
Aangezien Justin erg hard gaat met zijn tattoo’s denken we dat er zeker nog een paar op komst zijn!

To be continued…