Er wordt zoveel nieuwe muziek gemaakt dat je soms door de bomen het bos niet meer ziet. Welke tracks mogen niet ontbreken aan je Spotify-lijst? En hoe vind je die?

Spotify-meester Jesper Hesseling is er als de kippen bij als het gaat om nieuwe muziek. Artiesten staan dan ook te springen om toegevoegd te worden aan zijn maandelijkse muzieklijst 'Monthly Hits'.

Elke eerste zaterdag van de maand zet hij bij Q-dj Kimberley Dekker één track in de spotlights. Dit is dé Spotify-track van oktober.

De Spotify track van deze maand

Hailee Steinfeld & Alesso (ft. Florida Georgie Line & watt) - 'Let Me Go'

Hailee Steinfeld is een talentvolle duizendpoot. Ze is actrice, model en zangeres. Dat laatste gaat heel lekker. Inmiddels is haar vijfde single gereleased. Dit keer is het een samenwerking met Alesso, Florida Georgia Line & watt.

Het heeft wat weg van The Chainsmokers en Galantis. Gooi dat samen met het frisse geluid van Hailee Steinfeld in een blender en een hit is geboren:


Luister voor de aller nieuwste Spotify beloftes naar Kimberley Dekker tussen 07.00 tot 09.00 uur, iedere eerste zaterdag van de maand. Onderstaand vind je de Spotify lijst met alle tracks die tot nu toe door Kimberley en Jesper zijn uitgekozen: