Er wordt zoveel nieuwe muziek gemaakt dat je soms door de bomen het bos niet meer ziet. Welke tracks mogen niet ontbreken aan je Spotify-lijst? En hoe vind je die?

Spotify-meester Jesper Hesseling is er als de kippen bij als het gaat om nieuwe muziek. Artiesten staan dan ook te springen om toegevoegd te worden aan zijn maandelijkse muzieklijst 'Monthly Hits'.

Elke eerste zaterdag van de maand zet hij bij Q-dj Kimberley Dekker één track in de spotlights. Dit is de Spotify track van september.

De Spotify track van deze maand

MAROON 5 feat. SZA – 'What Lovers Do'

Maroon 5 heeft wat te vieren! Dit jaar bestaan de band 20 jaar en ze hebben in Nederland inmiddels 20 hits op hun naam staan. Het begon in 2004 met ‘This Love’ en 13 jaar later komt er gewoon weer een nieuw album. En bij een nieuw album hoort ook een nieuwe singel. En dat is een samenwerking met SZA. Een 26 jarige zangeres uit Amerika die eerder al samenwerkte met Kendrick Lamar en Rihanna en nu dus met Maroon 5.

Maar wat vind je ervan? 


Luister voor de aller nieuwste Spotify beloftes naar Kimberley Dekker tussen 07.00 tot 09.00 uur, iedere eerste zaterdag van de maand. Onderstaand vind je de Spotify lijst met alle tracks die tot nu toe door Kimberley en Jesper zijn uitgekozen: