News alert! Vanaf 10 september hoor je een gloednieuwe zaterdagavondprogrammering op Qmusic. Benieuwd wat je kunt verwachten? Lees dan snel verder.

Kris Kross Amsterdam

Kris Kross Amsterdam krijgt een eigen programma op Qmusic. Je kent de heren ongetwijfeld van de hits 'Vluchtstrook' en 'Early In The Morning'. Naast het maken van hitsingles geeft het trio shows in eigen land en over de hele wereld. Waar Kris Kross Amsterdam is, is het feest. Dus straks ook op je radio! Yuki Kempees en de broers Sander en Jordy Huisman scoren hit na hit met hun typerende sound. Kris Kross Amsterdam heeft de afgelopen jaren maar liefst negen keer de top 10 en zelfs 6 keer de top 3 van de Top 40 bereikt.

Lost Frequencies

Daarnaast krijgt ook Felix De Laet, beter bekend als Lost Frequencies, zijn eigen show. De 29-jarige dj groeide de afgelopen jaren uit van muziekproducer tot internationale top-dj. De Belgische dj brak door met het nummer 'Are You With Me' en wist daarna nog vele keren de Top 40 te bereiken met onder andere ‘Reality’, ‘Love To Go’, ‘Rise’ en ‘Where Are You Now’, die allemaal in de top 10 belandden. Lost Frequencies staat met zijn shows in alle wereldsteden en clubs en jij kunt dit clubgevoel straks gewoon naar je huiskamer halen! "Ik heb heel veel zin om voor Qmusic aan de slag te gaan en de beste dancehits elke zaterdagavond door de boxen van de luisteraars in heel Nederland te laten schallen" laat Felix zelf weten.

WorldWide Club 20, Maximum Weekend Mix & Tomorrowland One World Radio 

Domien Verschuuren presenteert vanaf nu de Worldwide Club 20. In deze hitlijst zet Domien de grootste internationale clubhits op een rij, in samenwerking met de Stichting Nederlandse Top 40. De Maximum Weekend Mix wordt verzorgd door Q-dj Tom van der Weerd. Hij zorgt met deze mix iedere week voor een feestje! De presentatie van Tomorrowland One World Radio wordt gedaan door onze dj Menno Barreveld.

De nieuwe programmering:

21:00 - 22:00 uur   Kris Kross Amsterdam 

22:00 - 00:00 uur   Worldwide Club 20 - Domien Verschuuren

00:00 - 01:00 uur   Maximum Weekend Mix - Tom van der Weerd

01:00 - 02:00 uur   Lost Radio - Lost Frequencies

02:00 - 03:00 uur   Tomorrowland One World Radio - Menno Barreveld