11 april zou Lady Gaga haar nieuwe album 'Chromatica' lanceren, helaas is dit uitgesteld vanwege de coronacrisis. Gelukkig is er ook goed nieuws, want gisteren verklapte ze via Instagram welke samenwerkingen we kunnen verwachten op haar nieuwe plaat.

Chromatica

In februari bracht Lady Gaga haar eerste single 'Stupid Love' uit. Hierna had de zangers grootste plannen. Ze zou haar nieuwe album 'Chromatica' uitbrengen, na een verrassingsoptreden tijdens het festival Coachella. Vanwege de coronacrisis werd dit allemaal gecanceld niet door en zo ook de lancering van de plaat on hold gezet. Wanneer we het album van de 'Pokerface'-zangeres kunnen verwachten is nog onduidelijk. Wel maakte Gaga via Instagram de tracklist bekend waarop te zien is met welke artiesten ze samen heeft gewerkt aan dit album. Zo heeft ze 'Rain On Me' samen met Ariana Grande opgenomen, is 'Sour Candy' in samenwerking met K-popband Blackpink en is Elton John te horen op het nummer 'Sin From Above'.  

Hoewel Lady Gaga op dit moment niet kan optreden, heeft ze niet stilgezeten. Zo organiseerde ze onlangs een benefietconcert en daarvan check je hier de beelden.


Dit bericht bekijken op Instagram
#Chromatica ⚔️? #LG6
Een bericht gedeeld door Lady Gaga (@ladygaga) op

Bron: EPA