De afgelopen dagen werd er volop gespeculeerd over een mogelijke One Direction-reünie. De reden? Alle leden volgden Zayn Malik namelijk weer op social media.

Maar zouden die vier nieuwe followers bij Zayn daadwerkelijk een teken zijn? Liam Payne gaf in een livestream met dj Alesso het verlossende woord. Hij is in contact is met zijn mede Directioners Niall Horan, Harry Styles en Louis Tomlinson. In dit rijtje mist nog een naam, die van Zayn Malik. Het lijkt er dus op dat hij niet zal aansluiten bij de reünie. 


"I did speak to Niall again on FaceTime today, and he was outside on his balcony sunbathing and whatever. He's in London as well," vertelde hij de dj. "Most of us are in Londen. We've been trying to arrange the first group FaceTime at the moment."

Zayn verliet One Direction in 2015 om solo verder te gaan. Een jaar later, in 2016, gingen de andere vier mannen voorlopig uit elkaar zodat ook zij zich op een solocarrère konden richten. 

Wanneer en hoe de reünie gaat plaatsvinden, is dus nog even onduidelijk maar het lijkt er in ieder geval wel op dat 'ie gaat komen!

Foto: AFP