Broodtrommeltjes en posters behoren tot het gebruikelijke assortiment van artiesten, maar soms gaat het net even wat verder!

Zo zijn er artiesten met bizarre merchandise, en laten we die nou voor je op een rijtje hebben gezet!

Zaad van Michael Bublé

De plantjes buiten zetten met Michael Bublé? Kan! Inmiddels is het helaas niet meer verkrijgbaar maar onder het assortiment van Michael's merchandise behoorde een flinke poos bloemzaad.

Kleurboek van Walk The Moon

De band Walk The Moon laat je lekker bezig zijn, zo verkochten zij een kleurboek. Is weer eens wat anders hè...

Ondergoed van Katy Perry

Niet haar eigen ondergoed hoor. Maar toch is het mogelijk om rond te lopen in een kekke onderbroek van Katy Perry!


Muzikale tandenborstel van Justin Bieber

Kan jij nooit stoppen met het luisteren naar Justin Bieber? Zelfs niet tijdens het tandenpoetsen? Dan is dit muzikale meesterwerk dé oplossing!

Water van Shaggy

Water kopen met het gezicht van Shaggy erop, dat óók nog eens goed is voor het milieu? Dat kan!

Gebedskaars van Justin Timberlake

Je donkere dagen doorbrengen met een kaars van Justin Timberlake? Kan ook gewoon! Het is niet zijn eigen merchandise, maar wel geniaal bedacht.

Vaporizer van The Weeknd

The Weeknd verkoopt mooi zijn eigen vaporizer, een apparaat waarmee je wiet verwarmt. Het mooie is dat als je hem aanzet gaan er lampjes knipperen en begint een van zijn nummers te spelen. Mag je wel even diep in de buidel tasten, dit geintje kost je zo'n 300 euro.

Uggs van One Direction

Als er een boyband is met veel merchandise op de markt dan is het wel One Direction. Zo zijn er zelfs speciale Uggs verkrijgbaar van de boyband.

Wijn van Train

Waarom een glas verkopen als je ook de inhoud kan bepalen. Train biedt fans de mogelijkheid aan om Train-wijn aan te schaffen!

Zoekmachine van Kanye West

Natuurlijk spant Kanye West weer de kroon. Om je een weg te banen door zijn toffe hebbedingetjes lanceerde de rapper zijn eigen zoekmachine. Inmiddels is deze helaas niet meer onder ons, maar gelukkig hebben we de foto's nog!