Dat was 'm dan... voor de elfde keer: de Q-top 1000. Van zondag 8 tot en met vrijdag 13 november hoorde je de lijst van je leven op Qmusic.

De lijst is zoals altijd samengesteld door jou en vele andere luisteraars, immers... You make us Q. Van Avicii tot Queen, van Rihanna tot Nirvana, dankzij alle favorieten die zijn doorgegeven is dit de lijst van ons allemaal.

De elfde editie van de Q-top 1000 is zondag 8 november om 12.00 uur gestart. Je hoorde zes dagen lang onafgebroken de beste muziek ooit gemaakt op Qmusic. Vrijdag de 13e tussen 18.00 en 19.00 uur is de ontknoping van de lijst van je leven. Coldplay met 'Fix You' stond opnieuw op 1.

Check de lijst

Benieuwd naar de lijst? Klik hier voor voor de lijst van je leven of klik hier voor de printversie.

Hashtag

Tweet, Instagram, Facebook en Snapchat gerust mee tijdens de lijst! De officiële hashtag is #Qtop1000 en als je jouw bericht deelt via social media, kan-ie zomaar eens op de radio voorbij komen!

Adele in New York

Een van de artiesten met meer dan 10 noteringen in de Q-top 1000 is Adele. De superster treedt later deze maand op in New York en jij kunt erbij zijn. Tijdens de Q-top 1000 maak je namelijk kans op 2 Q-live tickets voor Adele in New York!

Krijg je geen genoeg?

Nog meer Q-top 1000? Scoor dan het beste uit de lijst op een van de volgende manieren: