Verzekeringen afsluiten doen we allemaal! Voor de auto, de laptop, het huis, de hele mikmak. Maar je benen of borsten verzekeren? Dat is toch echt meer iets voor Rihanna en Madonna. Hier de artiesten met de raarste verzekeringen!

Borsten
We beginnen met de koningin van Het Foute Uur! Dolly Parton heeft haar borsten in de 70's al verzekerd voor 600 duizend dollar.
De Queen of Pop kon natuurlijk niet achterblijven, Madonna wil zeker zijn van een mooie voorgevel en heeft ze voor 2 miljoen verzekerd.

Stembanden
Ah kijk, dit is nog eens een goed idee! Bruce Springsteen heeft zijn stembanden verzekerd voor 6 miljoen. Want hij is zanger! Ja, logisch.

Billen
JLo heeft heel veel voor haar beroemde achterwerk over. Om haar kont te beschermen tegen onheil heeft ze hem voor 300 miljoen verzekerd! Ze is niet de enige, ook Kylie Minogue vond haar billen het verzekeren waard. Zij vond het bedrag van Jennifer een beetje ver gaan, en krijgt 5 miljoen van de verzekering als haar kont tussen de deur komt te zitten.

Middelvinger
Dit is waarschijnlijk symbolisch bedoeld… De stichter van de Rolling Stones, Keith Richards, heeft zijn middelvinger verzekerd voor 1,6 miljoen. Boodschap duidelijk.

Benen
Je benen verzekeren is heel populair bij artiesten. Rihanna kan rekenen op 1 miljoen als haar benen iets overkomt en Tina Turner 3,2 miljoen.

Allemaal leuk en aardig, maar Mariah Carey spant de kroon. Toen Mariah in 2011 de Venus ‘Celebrity Legs of a Goddess’ award won besloot de ‘Touch My Body’-zangeres haar stelten de verzekeren voor een belachelijke 1 miljard!

Sperma
Hij is lang niet de bekendste artiest uit deze lijst, maar David Lee Roth heeft wel de vreemdste verzekering! De frontman van 80’s band Van Halen heeft namelijk zijn sperma verzekerd.

En niet voor het geval hij geen kinderen kan krijgen, maar voor het geval dat hij wél per ongeluk een zwangere groupie aan z’n deur krijgt. Iedere keer dat zijn condoom breekt, krijgt David 1 miljoen euro om de kosten van het kind te kunnen betalen. Dát is pas rock ‘n roll!