Vanmiddag was het druk in de studio! Domien had Marco Borsato, Davina Michelle en Armin van Buuren te gast, maar niet zonder reden. Het drietal heeft namelijk een nieuwe single gelanceerd: 'Hoe Het Danst'.

Voor deze nieuwe single zijn alle krachten gebundeld: Marco zingt het samen met Davina Michelle. Armin van Buuren nam de productie voor zijn rekening en Marco's vaste schrijver John Ewbank schreef het nummer.
Het is de eerste van een serie nieuwe samenwerkingen die de zanger samen met John Ewbank om te vieren dat ze al dertig jaar samen muziek maken. De nieuwe samenwerkingen worden de komende tijd uitgebracht. "We beginnen met Armin van Buuren die ik enorm hoog heb zitten als een van de beste dj's ter wereld en Davina Michelle, die de afgelopen tijd bewezen heeft een van de grootste Nederlandse zangtalenten te zijn," vertelt hij.

De nieuwe single was ook niet het enige nieuws. In februari werd al bekend dat Davina Michelle zou optreden tijdens de concerten van Marco in de Kuip, maar nu maakte Marco bekend dat ook Armin van Buuren en van de gastartiesten zal zijn. Armin kijkt er nu al naar uit. "Ik denk dat we met het trackrecord van Marco vrij snel kunnen concluderen dat hij een levende legende is. De aankomende reeks met vijf Kuip-concerten bewijst maar weer eens hoeveel mensen van Marco en zijn muziek houden," zegt de dj. "Zelfs de grootste internationale artiesten verkopen in Nederland geen 5 stadions uit." Deze nieuwe single is ook meteen de eerste Nederlandstalige track van de dj. 


Op 29 en 30 mei en 1, 2 en 5 juni staat Marco Borsato in de Kuip in Rotterdam. Naast Davina en Armin zullen ook André Hazes, Lil' Kleine en DI-RECT op het podium klimmen.