Marco Borsato is woensdag voorafgaand aan een Vrienden Van Amstel Live concert getroffen door een TIA. De 'Samen Voor Altijd'-zanger is daarop naar het ziekenhuis gebracht.

Borsato gaf de afgelopen dagen een van de verrassingsoptredens tijdens de show Vrienden Van Amstel Live. Marco, die donderdagochtend nog in het ziekenhuis lag, zal vanavond en morgen niet meer optreden bij de concertreeks in Ahoy!. De shows kunnen door zijn afwezigheid wel gewoon doorgaan.

De 47-jarige zanger is ook coach in het tv-programma The Voice Kids, maar ook dat zal vooralsnog geen problemen opleveren. Alle afleveringen zijn al opgenomen, behalve de finale die op 21 februari is. Ook Marco's tournee die in april start, kan volgens concertorganisator Mojo gewoon doorgaan.

Marco Borsato werd gisteren aan het begin van de avond onwel. Uit onderzoek in het ziekenhuis bleek dat hij aan het einde van de middag een TIA heeft gehad. Bij een TIA verstoort een bloedprop tijdelijk de bloedstroom naar een deel van de hersenen. We wensen Marco veel sterkte bij zijn herstel!