Martin Garrix en Charelle Schriek hebben hun relatie verbroken. De dj en het model waren drie jaar samen en gaan nu hun eigen weg, laten ze weten op social media.

"Ik vind het jammer dat Charelle en ik niet meer samen zijn. We houden heel veel van elkaar, maar vanwege onze hectische schema's hebben we besloten om een andere weg te gaan. Liefde betekent ook het beste voor de persoon van wie je houdt, en dat is op dit moment wat tijd met elkaar doorbrengen. We hebben 3 geweldige jaren gehad en koesteren alle mooie herinneringen die we delen. Respecteer alsjeblieft onze privacy." staat te lezen op de Instagram Stories van zowel Martin als Charelle.

De relatie van de twee was erg privé en afgeschermd. De dj deelde afgelopen voorjaar pas voor het eerst een foto van het stel op zijn Instagram.

Dit bericht bekijken op Instagram
Happy birthday ❤️❤️ @charelleschriek
Een bericht gedeeld door Martin Garrix (@martingarrix) op

"Iedere dag vraag ik me af hoe je het met me volhoudt. Ik houd veel van je. Dankjewel dat je er altijd voor mij en je vrienden bent. Ik leer elke dag nieuwe dingen van je," schreef hij enkele weken geleden. 

Foto: AFP