Martin Garrix geeft 26 september 2019 een optreden in Paradiso Amsterdam, voor War Child.

“Ik zet mij in voor kinderen, omdat zij de wereld verdienen. Het naarste is dat zij het slachtoffer zijn van de plek waar ze opgroeien, of de manier waarop ze opgroeien. Ik wil elk kind een kans geven. Als ik zie wat War Child doet… dat is zo bijzonder. Ik ben blij dat ik een steentje bij kan dragen.” Laat Garrix weten in het interview dat Joep vanochtend met hem had. 

Martin Garrix doet de show uiteraard belangeloos. Alle opbrengsten van de show gaan direct naar War Child.

“War Child doet heel goed werk voor kinderen in oorlog, waardoor ik ze graag steun. De show twee jaar geleden was waanzinnig en we hebben destijds met z’n allen heel veel geld op kunnen halen. Ik kan daarom niet wachten om het nog een keer te doen!’’

Q-live tickets

Tickets kan je vanaf vrijdag 10 mei om 10.00 uur kopen, en zijn beschikbaar vanaf 50 euro. Van 3 t/m 7 juni maakt iedereen ook kans op tickets bij Qmusic. Meespelen kan door een sms te sturen zodra de oproep daarvoor te horen is op Qmusic. Via het sturen van deze sms doneer je automatisch aan War Child. Uit alle donaties worden elke dag winnaars getrokken die verblijd worden met twee tickets. 

Garrix4WarChild

Momenteel is het werk van War Child voor kinderen in conflictgebieden belangrijker dan ooit tevoren. Uit de meeste recente onderzoeken blijkt dat 1 op de 5 kinderen wereldwijd opgroeit in een conflictgebied. Vandaar dat Martin Garrix en Paradiso hebben besloten om samen met War Child de krachten te bundelen voor een tweede editie van ‘Martin Garrix voor War Child’ in Paradiso. Garrix en Paradiso doen dit wederom 100% gesponsord, wat betekent dat de volledige opbrengst van de avond naar de psychosociale zorg, bescherming en onderwijs van oorlogskinderen gaat.