Vandaag belde Domien live in de uitzending met niemand minder dan Martin Garrix. De dj vertelde hoe het met hem ging, wat hij doet nu hij thuiszit én verklapte welke nieuwe muzikale samenwerkingen we binnenkort kunnen verwachten.

Domien belt met Martin Garrix

Ook vandaag hoor je tussen 14:00 en 18:00 uur weer de Nederlandse Top 40 bij Qmusic met Domien. En met wie kun je nou beter bellen in de uitzendingen, dan met de dj die al sinds 23 juni 2018 non-stop in Top 40 staat. Daarom belde Domien vanmiddag met Martin Garrix om te vragen hoe het met hem gaat. Martijn (de echte naam van de dj) verblijft op dit moment bij zijn ouders en vertelde dat hij het touren enorm mist. ''Ik mis het touren heel erg. Ik mis de fans, de adrenaline van op het podium staan''. Hij vermaakt zich op dit moment met puzzelen en natuurlijk nieuwe muziek maken, want zijn hele planning is 'in de war'. Hij had namelijk alle muziek voor het EK gemaakt, maar omdat dit naar volgend jaar verplaatst is, blijft ook zijn muziek waarschijnlijk een jaar op de plank liggen.

Op dit moment staat Martin Garrix met 'Drown' op #22 in de Top 40. Bekijk hier de volledige Top 40 van week 15.

John Martin, Bastille en One Republic

Gelukkig bracht Martin Garrix ook goed nieuws! De dj, die je onder andere kent van zijn hits 'In The Name of Love' en 'There for You', vertelt dat hij zich nog nooit zo uitgerust heeft gevoeld en veel nieuwe muziek heeft gemaakt de afgelopen tijd. Zo staat er muziek op de planning in samenwerking met John Martin, One Republic en Bastille. We moeten nog wel even geduld hebben. ''Het zijn allemaal demo’s nog, ik heb nu heel veel tijd om het allemaal af te maken. Dus ik ben er lekker druk mee'' aldus Martijn. Bekijk hieronder alvast het voorproefje van Martin Garrix in samenwerking met John Martin.


Bron: ANP Kippa