De DJ Mag Top 100, dé plek voor een dj om aan het einde van het jaar in te staan. Het Britse tijdschrift DJ Magazine publiceert elk jaar de Top 100 van 's werelds populairste dj's uit. 

In 2013 was het Hardwell, 2015 was het jaar voor Dimitri Vegas & Like Mike en vorig jaar ging de felbegeerde prijs naar Martin Garrix. En dit jaar...

Love you guys! thanks for everything ❤️
Een bericht gedeeld door Martin Garrix (@martingarrix) op


Nummer 1 van DJ Mag 2017

Jaaaaaa, hij flikt het gewoon wéér! 's Werelds populairste dj van 2017 is Martin Garrix!

Tijdens AMF, het grootste event tijdens het Amsterdam Dance Event, werd de prijs uitgereikt aan de 21-jarige dj. Meer dan één miljoen mensen brachten hun stem uit voor de prijs die werd uitgereikt door DJ Magazine.

Volgend jaar, drie keer scheepsrecht? ;-)

Nederland overheerst de lijst

Natuurlijk zijn we mega trots op Martin Garrix, of liever gezegd Martijn Gerard Garritsen. Maar er was nóg meer Nederlands trots tijdens de DJ Mag...

In de Top 5 worden vier (!!) plekken ingenomen door Nederlandse dj's. Op nummer 5 staat Tiësto, opvolgend door Hardwell op nummer 4, waarna Armin van Buuren de nummer 3 inpakt. Nummer 2 blijft hetzelfde en zijn de Belgische Dimitri Vegas & Like Mike. Check de hele lijst hier.

Het Nederlandse dj-duo Lucas & Steve komen als nieuwkomer binnen in de DJ Mag en dat op plek 64. En hoe vet: deze mannen geven op 31 oktober een show weg tijdens de Q-Halloween Night. Bij zijn? Kijk hierhoe je kans maakt op toegang!

Foto: AFP