Wie durft het aan? Om Mattie & Wietze een voetbalwedstrijd van jouw team te laten fluiten? Scroll naar beneden en meld je aan!

Van zaterdag 3 tot en met zondag 11 oktober 2015 is het weer de Week van de Scheidsrechter. Het uitspreken van waardering naar de scheidsrechters staat deze week centraal. Want de bijna 30.000 scheidsrechters maken het mede mogelijk dat zo veel voetballers wekelijks op het veld van het spelletje kunnen genieten.

Reden voor Mattie & Wietze om zelf eens te ervaren hoe het is om op het veld te staan. Natuurlijk zullen zij zich ook gaan voorbereiden op de wedstrijd en de spelregels. Dat is ook wel nodig trouwens want Mattie op een voetbalveld is net als een… als een… als een zeehond in de Sahara.. of zoiets.

Wie zoeken wij?

Wij zoeken twee leuke, gezellige, fanatieke, sportieve voetbalteams die het aandurven om Mattie & Wietze een wedstrijd te laten fluiten.

Belangrijk om te weten:

  • We zoeken twee teams, of het een uit- of thuiswedstrijd is wordt live in de uitzending bepaald door Mattie & Wietze. Je bent dus bereid om eventueel te reizen met je team.
  • De club moet beschikken over een kantine voor een live uitzending van Mattie & Wietze
  • De club moet akkoord gaan met de wedstrijd en een live uitzending van Mattie & Wietze
  • Alle deelnemers uit het elftal moeten 18 jaar of ouder zijn

Zo heeft bijvoorbeeld het team van luisteraar Bart zich ook aangemeld:

Wil jij je ook aanmelden? Geef je hieronder op!