Word jij ’s ochtends ook zuchtend en steunend wakker als je wekker is gegaan? Omdat je hélemaal klaar bent met het standaard irritante wekker toontje? Dan moet je dit eens proberen: de Mattie & Wietze Q-wekker app!

Voortaan word je wakker met Mattie & Wietze. De ochtend dj's van Q wekken je elke dag met een leuk praatje en natuurlijk kun je ook direct naar de uitzending luisteren. Dus snel naar de App Store of Google Play om de app gratis te downloaden op je smartphone!

iPhone? Klik hier voor de iOS-versie in de App Store.
Android? Klik hier voor de Anroid-versie in Google Play.

Veelgestelde vragen

V: Komt er een versie voor Windows Phone?
A: De app is momenteel beschikbaar voor iPhone (iOS) en Android. Er zijn voorlopig geen plannen om andere besturingssystemen te ondersteunen.

V: Waarom ging mijn wekker niet af?
A: Het is belangrijk dat je na het instellen van de wekker de app niet volledig afsluit. Zorg ook dat je volume hard genoeg is ingesteld en je telefoon niet in de vliegtuig- of stille modus staat. Zorg dus dat het instellen van je wekker het laatste is wat je doet op je telefoon voor je gaat slapen.

V: Gaat de wekker af als ik geen internet heb?
A: Ja. Een internetverbinding in niet vereist om de wakker te laten afgaan. Dit betekent alleen wel dat de wekker na het alarm niet de livestream van Q-music zal opstarten.

V: Ik swipe, maar waarom stopt mijn wekker niet?
A: Bij sommige Android toestellen stopt de wekker niet als je swipet om hem uit te zetten. Dit probleem is inmiddels bij ons bekend en deze wordt zo spoedig mogelijk verholpen in een toekomstige update van de app.

V: Hoe stel ik de duur van het snoozen in?
A: Klik linksboven in de app op 'Q-wekker'. Hierna klapt een menu uit waarvan 'Snooze tijd instellen' één van de opties is.