Het weekend staat weer voor de deur, oftewel, tijd voor Stephan’s Pianobar. Deze week met niemand minder dan MEAU!

De 21 jarige zangeres en songwriter is vanaf jongs af aan al bezig met muziek. Ze heeft onder andere drie jaar in het Kinderen Voor Kinderen koor gezeten en heeft onlangs de pop/rock opleiding van de Herman Brood Academie afgerond. In 2020 bracht ze haar debuutsingle “Kalmte” uit en trok ze al gauw de aandacht bij meerdere radiostations. Wat ervoor zorgde dat ze afgelopen zomer haar eerste show voor publiek mocht spelen, namelijk in het voorprogramma van Racoon. 

MEAU gaat als een trein op dit moment, haar nieuwste single ‘Dat Heb Jij Gedaan’ is een hit. Ze krijgt de kans om Europa te veroveren met haar Indie popmuziek, want ze is toegevoegd aan de line-up van Eurosonic Noorderslag 2022. Met als kers op de taart gaat ze volgend jaar maart ook nog een op clubtour, deze is overigens al helemaal uitverkocht! 

MEAU kwam langs in de Pianobar met haar band, waar ze haar nieuwe nummer “Dat Heb Jij Gedaan” liet horen en ze speelde “Rijbewijs” een eigen versie op Drivers License van Olivia Rodrigo.

Meau - 'Dat Heb Jij Gedaan'


Meau - 'Rijbewijs' (cover)