Zojuist hoorde je in het programma van Kai Merckx dat Mike Hoorman de winnaar van Vlogmeister is. Het nieuwe videotalent van Nederland gaat vanaf nu aan de slag met een fulltime jaarcontract en zal verslag doen van de wereld van Qmusic.

Dankzij de stemmen van kijkers stonden Giorgio, Dylan en Mike in de grote finale van Vlogmeister. Aan de jury, bestaande uit YouTubers Dylan Haegens en Ponkers, Q-dj Marieke Elsinga en Eugène Hendrikx (Head of Talent DIVIMOVE) de taak om uit de drie finalisten de winnaar te kiezen.

In de studio bleek Dylan de eerste afvaller te zijn van de avond. Giorgio en Mike werden daarna geblinddoekt door Q-dj's Marieke en Joep naar de Ziggo Dome gereden. Waar bij aankomst de grote LED-gevels de winnaar onthulde: Mike!

Passie voor vloggen

Dylan Haegens licht namens de jury de keuze toe: "Mike heeft de afgelopen weken zijn enorme passie voor vloggen bewezen. Hij onderscheidde zich door de creativiteit en professionaliteit van zijn video's. En als jury konden we natuurlijk ook niet om de stemmen van de kijkers en fans heen".

Mike zal als de Vlogmeister onderdeel vormen van het videoteam bij Qmusic en zal naast verslaggeving ook eigen videoprogramma's gaan bedenken en ontwikkelen.