We starten deze week met een nieuwe rubriek: Music Update. Wekelijks selecteren wij de belangrijkste tracks die je echt even moet horen!

MARTIN GARRIX & DEAN LEWIS – USED TO LOVE

Na meerdere samenwerkingen met o.a. Dua Lipa, Bebe Rexha, Usher, David Guetta en Khalid kwam er gister wel een hele speciale samenwerking uit. Samen met de Australische singer-songwriter Dean Lewis die bekend werd door zijn hit ‘Be Allright’ maakte de twee ‘Used To Love’. Ze doken samen de studio in, hier in Amsterdam. Dit was in de periode dat Garrix rust moest nemen vanwege zijn geblesseerde enkel. Dean Lewis heeft de hoofdrol in deze track met zijn ongelofelijk mooie en warme stem, de sound die Garrix erin brengt is een beetje old skool, maar verveelt nooit!


SELENA GOMEZ  - LOSE YOU TO LOVE ME

Selena laat na lange tijd weer van zich horen met het opvallend mooi liedje ‘Lose You To Love Me’. Als je goed luistert naar de tekst gaat het nummer hoogst waarschijnlijk over haar breuk met Justin Bieber en de verloving met verloving met Hayley Baldwin….Selene zelf zegt dat het een ‘’zeer persoonlijk liedje’’ is….Haar beste vriendin Taylor Swift mocht als eerste de track horen en doopte het tot ‘’haar beste werk tot nu toe’’. Fans zijn ook lovend over deze track die wereldwijd hard omhoog schiet in de hitlijsten.


DOMINIC FIKE – 3 NIGHTS

De debuutsingle van 23-jarige Dominic Fike sneuvelde in Repeat of Niet, maar deze hit in wording willen we niet langer meer negeren (bijna 17 miljoen views op Youtube). De jeugd van Dominic was allerminst voorbeeldig. Zijn beide ouders kwamen veel met justitie in aanraking en ook hijzelf zat kortstondig in de gevangenis toen zijn eerste muziek uitkwam. Met het succes dat hij nu heeft, is dat hopelijk definitief verleden tijd. ‘3 Nights’ gaat over de 3 eenzame nachten waarin hij tevergeefs zat te wachten op een vriendinnetje dat niet op kwam dagen.


Q-ALARMSCHIJF

Ze teasete er al even op los online, maar vandaag is de dag dat de splinternieuwe single van Dua Lipa is uitgebracht! ‘Don’t Start Now’ is uptempo, met een dikke disco sound. Voor deze track verzamelde ze dezelfde crew om haar heen die ook meewerkte aan ‘New Rules’. En voor haar nieuwe, tweede album dat er binnenkort aankomt heeft ze o.a. Nile Rogers en Pharrell Williams weten te strikken….dat beloofd nog meer disco en dansbare nummers. Zelf omschrijft ze het genre van de ‘Don’t Start Now’ als ‘nu-disco’. Komende week heeft deze 24-jarige wereldster de Q-Alarmschijf te pakken!


Foto: Instagram STMPD RCRDS