Dagelijks lees je op Q-music.nl het leukste muzieknieuws van jouw favoriete artiesten. Benieuwd welke berichten de afgelopen week het meest gelezen zijn? We hebben ze voor je op een rijtje gezet!

5. Jessie J nog steeds in ziekenhuis
Even een update vanuit het ziekenhuis! Het gaat nog steeds niet heel best met Jessie J, de zangeres werd nog geen week geleden opgenomen in het ziekenhuis. Via Instagram brengt Jessie haar fans op de hoogte van de laatste ontwikkelingen... Lees meer »

4. Wim wordt vader!
Ein-de-lijk mag het keihard van de daken geschreeuwd worden. Q-dj Wim van Helden en zijn vriendin Pauline krijgen voor het eerst een kleintje. Bekijk hier de bekendmaking Lees meer »

3. Foute Party 2015: bekijk de beelden
Wat was het een feest vorig weekend! Maar liefst twee dagen lang hadden we de foute party. Alle beelden, inclusief optredens zijn op de site terug te vinden. Lees meer »

2. Joey neemt luisteraars mee in de Baron 1898
De Efteling heeft er een gloednieuwe achtbaan bij, Baron 1898! Groot Efteling-fan Joey van der Velden kreeg de kans om samen met een groepje Q-luisteraars als eerste bezoekers een ritje in de bloedstollend spannende achtbaan te maken, nog vóórdat het park open ging. Lees meer »

1. Taylor Swift helpt op Schiphol gestrande fan
Het had de avond van haar leven moeten worden voor Stephanie Be, een lokale radio-dj en enorme Taylor Swift fan uit Zuid-Afrika. Maar in plaats van bij het concert van haar idool te zijn, stond ze vast op Schiphol. Maar Taylor was de beroerdste niet...Lees meer »

Hoger of lager?

Een beetje geluk is alles wat je nodig hebt deze zomer! Want iedere werkdag speelt Q-dj Joep het 'Hoger of Lager' Lotto spel met de echte Lotto machine, die in de studio van Q-music staat. Er worden 6 Lotto ballen getrokken en het enige dat jij hoeft te doen, is gokken of het getal op de volgende bal hoger of lager is. Houd je dat 5 rondes vol, dan win je het maximale bedrag van 400 euro! Lees meer »