Precies één jaar de start van de digitale radiozender Joe (spreek uit: Djoo), komt het station met een eigen app. Het broertje van Qmusic brengt non-stop de greatest hits: herkenbare muziek van de jaren '80 tot nu. En met iedere werkdag een gepresenteerde ochtendshow door dj Erik van Roekel.

Er werd een jaar geleden gedacht dat het een 1 aprilgrap was, maar niets bleek minder waar: Joe is here to stay. Exact een jaar later komt er op veler verzoek een eigen app. Deze is direct beschikbaar voor zowel iOS als Android.

Dit kan de Joe app

Met de Joe-app kan iedereen de classicszender luisteren waar en wanneer-ie maar wil. Er is nieuws te vinden over artiesten en je kunt eenvoudig in contact komen met het station en dj Erik via de gratis berichtenfunctie. 

Daarnaast kun je ook hartjes geven aan je favoriete tracks en deze opslaan in je profiel. Het lijstje dat daaruit ontstaat, kan weer gekoppeld worden aan Spotify.

Download Joe

iOS: Klik hier voor de Apple App Store
Android: Klik hier voor de Google Play Store

Joe is naast de smartphone app ook te beluisteren via Joe.nl. Ben je op zoek naar de app van Qmusic? Klik hier voor alle info en de linkjes naar de app stores.