Het kan je niet ontgaan zijn, Ariana Grande houdt zondag 4 juni een benefietconcert voor de slachtoffers uit Manchester.

Veel artiesten hebben zich aangesloten bij het benefietconcert One Love Manchester van Ariana Grande. Internationale artiesten zoals Katy Perry, Coldplay, Justin Bieber, Miley Cyrus, Usher, Niall Horan, Take That en Pharrell Williams zijn erbij.

Een groeiende line-up 

Over twee dagen is het zover, en er melden zich nog steeds artiesten aan. Robbie Williams treedt ook op, waardoor alle mannen van Take That aanwezig zijn. De dames van Little Mix, die in de Qube stonden, zijn de laatsten die zich aansluiten bij de line-up van het benefietconcert. 

Een bijzondere, en onverwachtse, toevoeging van het benefietconcert zijn The Black Eyed Peas. Dit bevestigden ze op Twitter. Frontwoman Fergie zal niet optreden, zij is sinds kort niet meer onderdeel van de Amerikaanse band.


Er zijn nog geruchten dat Oasis, bestaande uit de twee broers Liam en Noel Gallagher, ook zullen optreden. De twee broers hebben sinds 2009 een eeuwige strijd met elkaar over social media. Maar heel misschien dat ze hun strijd opzij zetten voor de noodzaak van One Love Manchester.

De NTR zendt de show vanaf 20.00 uur live uit op NPO 3.