In februari werden de eerste namen voor de Foute Party bekendgemaakt: Atomic Kitten, Mart Hoogkamer en Gebroeders Ko. Maar nu is de line-up aangevuld met hele foute, nieuwe namen!

Nieuwe namen

Paul Elstak
Vriend van het eerste uur! Ook dit jaar is hij weer van de partij. Zijn klassiekers 'Luv U More', 'Rainbow In The Sky' en 'The Promised Land' staan elk jaar weer hoog in de Foute 1500. Dat wordt back to the '90s op 24 en 25 juni!

Party Animals
Niet alleen met Paul Elstak ga je back to the '90s. Ook de Party Animals zijn erbij! Zorg dat je je beste happy hardcore moves uit de kast haalt bij 'Have You Ever Been Mellow?', 'Hava Naquila' en 'Aquarius'.

Vieze Jack
Marieke's lievelings artiest! Deze knappe verschijning weet elke ruimte om te bouwen tot een feest met zijn moves, looks en foute opmerkingen.

Foute Party band
De Foute Party band zorgt voor de beste live muziek van foute nummers!

Qmusic dj's
Natuurlijk zijn ook de Q-dj's van de partij! Zing uit volle borst mee tijdens Mattie & Mariekes Meezingfestijn of sluit aan bij Kai's Polonaiseknallers.

Scoor je tickets voor vrijdag

Zaterdag 25 juni is uitverkocht, maar niet getreurd! Jij kunt er nog gewoon bij zijn op vrijdag 24 juni. Moet je natuurlijk wel tickets kopen, dus buy now or cry later! 

Koop hier je tickets!