Vorige week maakte je bij Menno kans om op reis te gaan met de Tweakers Express naar Gamescom. Q-luisteraar Janneke ging er met de prijs vandoor en reisde met de speciale trein naar de grootste gamingbeurs van Europa in Keulen toe.

En dít is haar ervaring!

Nog heel erg bedankt voor de tickets! Ik wilde toch even laten weten hoe onze dag zondag was! Zondag vroeg op, hop de auto in. Om half 8 stonden we op Amsterdam Centraal, te wachten op de Tweakers trein. We hebben op de heenreis niet heel veel gedaan in de trein zelf, we waren nog vrij moe... Behalve onze polsbandjes halen. Kregen we gelijk een super vette goodiebag met shirts, een powerbank en nog wat leuke dingetjes :)

Na bijna 4 uur zitten we in Keulen. Jeej, eindelijk bij Gamescom! We waren er nog nooit geweest, dus waren we heel benieuwd wat we konden verwachten. Nadat we onze Gamescombandjes hadden opgehaald waren we na een stuk lopen binnen. Op zoek naar een plattegrond, en meteen naar Nintendo! Ik wilde perse speciale kaarten die je daar gratis op kon halen. Daarna hebben we een hoop rondgelopen en gezien. Mijn vriend wilde natuurlijk langs de pc hardware!

Het was een lange dag lopen, en wat is het onwijs groot! We hebben nergens games gespeeld, want er stonden wel rijen van 1,5 á 2 uur! Al met al super geslaagd! We kwamen zelfs cosplay Bioschock personages tegen, dus uiteraard ging mijn vriend met ze op de foto. We zijn iets eerder weer weggegaan, konden we nog heel even krakelingen halen bij de bakker op het station. Nog wat halen bij de McDonalds en wachten op de trein terug naar Amsterdam.

We zijn meteen in de LAN-coupe gesprongen, en hebben een hoop gegamed op de terugreis. Super leuk om tegen anderen te gamen en dan ook nog in een trein :) In Amsterdam meteen naar de auto gelopen en naar huis gereden! half 1 thuis, en een korte nacht tegemoet, maar het was echt super leuk! Nog heel erg bedankt, want anders waren we er dit jaar niet bij geweest, en ik had dit niet willen missen ;) Volgend jaar gaan we dit zeker op nieuw doen, misschien zelf, misschien weer met Tweakers.

Groetjes Janneke